Sonce, morje, počitnice in širok nasmeh  - Apartmaji Bevk v Piranu !                                     Sonce, morje, počitnice in širok nasmeh  - Apartmaji Bevk v Piranu !                                Sonce, morje, počitnice in širok nasmeh  - Apartmaji Bevk v Piranu !

   Slovenski jezik    English language    Lingua Italiana    Deutsche sprache

Apartments Bevk, Piran Slovenija


   Tel.: 00386 (0)5 90 22 111
   Gsm: 00386 (0)31 623 682
   www.bevk.si  
   www.apartments-piran.com
   www.taxi-piran.com
   E-mail: info@bevk.si

Taxi Piran - Taxi Pirano     Prevozi koles in kolesarjev     Piran     Portorož     Izola     Koper     Vreme    

    Kaj ponuja okolica ?


    kopanje in sončenje
    sprostitev in oddih
    obalna klima in zrak
    sprehodi ob sončnih zahodih
    raziskovanje obalnih mest
    zabava v Portorožu
    kultura in umetnost
    rekreacija
    ribolov
    igre na srečo
    masaže
    ogled znamenitosti Obale
    izleti z barkami po morju
    glasba in ples
    izleti po Obali ali v tujino
    prosta pot domišliji ...

Enjoy your holidays with a BIG smile !    Apartments Bevk, Piran

 

          Apartma Cielo na Levstikovi ulici ...

 

Apartma se nahaja tik ob zelenjavnem trgu za občinsko palačo 50 metrov od glavnega Tartinijevega trga. Do plaže je samo 100 metrov. Mercatorjeva trgovina je nasproti apartmajske hiše.
 


(5 oseb - 65 m2)

Apartma CIELO je komfortno dvosobno stanovanje, poleti klimatizirano in pozimi ogrevano, veliko cca 65 m2 in ima dve spalnici. V večji sobi, ki meri cca 25 m2 je postelja dimenzij 180 cm x 200 cm z garderobnimi omarami in dodatna postelja 200 cm x 90 cm, v manjši sobi, ki meri cca 16 m2 pa je raztegljiva sedežna garnitura, ki služi po potrebi kot dodatno ležišče za dve osebi, omare ter klubska mizica s kabelsko LCD TV.
 

V jedilnici je velika miza s 6 stoli, kompletno opremljena kuhinja (steklokeramična plošča s 4 kuhališči ter pečico, velik hladilnik z zamrzovalnikom in pomivalni stroj). Kopalnica s straniščem je z manjšo kadjo, pralnim strojem in sušilcem za lase.

V ceno za apartma je zajeta posteljnina, brisače, sušilec za lase, kabelska LCD TV, uporaba klimatske naprave in terase, neomejen dostop do brezžičnega interneta (imeti morate svoj prenosni računalnik) ter sesalec.

Na vrhu vam je na razpolago terasa s pogledom na morje, na piransko stolnico in obzidje ter zeleno zaledje Pirana.

Rezerviraj zdaj » 

 

          Kje se nahajamo ?

 

 

 

        Taxi Piran, zmeraj z vami !

        Prevozi koles in kolesarjev


Potrorož

Portorož je urbano naselje na severni obali Piranskega zaliva v občini Piran. Razvil se je v zavetrni legi pod strmim flišnim grebenom. Pristanišče je zavarovano pred burjo. Portorož je izrazito turistični kraj s hoteli, marino, v bližini pa so Sečoveljske soline in manjše mednarodno letališče. V Portorožu delujejo Srednja pomorska šola Portorož, Fakulteta za pomorstvo in promet univerze v Ljubljani ter od leta 1995 Visoka šola za hotelirstvo in turizem. Tu ima svoj sedež ladjarsko podjetje Splošna plovba Piran.

V Corografiji iz leta 1700 je koprski škof Naldini zapisal, da med vsemi cerkvami, ki ležijo v piranskem zaledju, je portoroška najbolj ljubka, največja in pozornosti vredna. Konec 18. stoletja je bila cerkev zapuščena in od nje ni ostalo nobenega sledu. Moderna župnijska cerkev Roženvenske Matere Božje stoji v bližini term, pred njo so bili obredi v zdraviliški kapeli, na vogalu stavbe oz. kolonade poleg upravne stavbe Splošne plovbe Piran. V drugi polovici 19. stoletja se je spomin na cerkev ohranil v imenu za področje ob zalivu Porto Rose. Ime »Portorose« se je uveljavilo šele ob koncu 19. stoletja, takrat, ko se je začel organizirani turizem.

S Piranom in Lucijo je bil Portorož v letih 1909-1912 povezan s trolejbusom (filobusom), ki ga je v letih od 1912 do 1953 zamenjal tramvaj. Portorož je imel svojo železniško postajo na ozkotirni železnici Parenzani, ki je povezovala Trst in Poreč.
 

 

 

 

Copyright 2011 / Vse pravice zadržane - Taksi Piran / Apartments Piran Slovenija, Bogdan Bevk / Izjava o zasebnosti / Kaj so piškotki?

  http://www.taxi-piran.com/
  http://www.apartments-piran.com/

TAKSI PIRAN: O podjetju / Prevozi na letališča - airport transfer / Izleti, potovanja / Ponudbe / Rezervacije / Vozni park / Prevozi koles in kolesarjev / Kontakt / Vtisi potnikov / Piran / Portorož / Izola / Koper
APARTMAJI BEVK:
Apartmaji na Marxovi ulici / Apartmaji na Prežihovi ulici / Apartma na Levstikovi ulici / Cene / Rezervacije / Lokacija / Kontakt / Knjiga vtisov / Dogodki na Obali / Prevozi koles in kolesarjev / Vreme / Piran / Portorož / Izola / Koper /

 http://www.taxi-piran.com/   http://www.apartments-piran.com/   http://www.taxi-transfer-airport.com/

Izdelava Studio Intera