Prva Taxi služba na Obali z najdaljšo in prijazno tradicijo.   Naročite svoj prevoz in pridružite se številnim zadovoljnim strankam !

   Slovenski jezik    English language    Lingua Italiana    Deutsche sprache


    Taxi Piran - Limousine Service, Piran Slovenia

Taxi Širan - Limousine Service
Potuj varno
,
udobno in z nasmehom, potuj z nami - Taxi Piran.
 


   Pokliči ali pošlji email:
  
00386 (0)31 730 700
  
email: info@bevk.si      

  Piran   Portorož   Sečovlje   Izola   Koper   Ankaran   Ronchi dei Legionari   Benetke   Rijeka   Pula   Dunaj  Celovec    Zagreb    

  Kaj nudimo ?

 

  prevozi po mestu
  prevozi na letališča
  prevozi na železniške postaje
  prevozi do avtobusnih postaj
  prevozi do hotelov
  prevozi v bolnišnice
  prevozi otrok v šole
  prevozi večjih skupin
  prevozi svatov in porok
  izleti in potovanja
  prevozi iz in v Slovenijo
  najem vozila
  prevozi koles in kolesarjev
  ... in še veliko več !

Čakamo na vaš klic!    We are waiting for your call!    Stiamo aspettando vostra chiamata!    Wir warten auf Ihren Anruf!    ждем Вашего звонка!    Estamos esperando su llamada!    Nous attendons votre appel!   


 
          O podjetju - Taksi Piran ...

 

S taxi storitvami se ukvarjamo od leta 1990, zato smo si na tem področju
pridobili precej izkušenj.

Svojim strankam nudimo:

 • 365 dni v letu 24-urni servis na najvišjem možnem nivoju,
   

 • delamo zelo profesionalno in z vizijo biti najboljši ter vedno korak pred konkurenco,
   

 • naš cilj je vedno kvalitetno postrežena in zadovoljna stranka,
   

 • vozniki so komunikativni in prijazni do strank in govorijo vsaj dva tuja jezika
  (poleg angleškega še italijansko ali nemško), postrežemo vam z aktualnimi informacijami
  in znamo svetovati,
   

 • z nami se boste počutili varno in prijetno, na osnovi tega smo si v regiji pridobili sloves
  najkvalitetnejši in najkorektnejši taxi servis.
   
   

Prav zato že več let uspešno sodelujemo z vsemi subjekti obalnega turizma. Smo pogodbeni prevoznik družbe Istrabenz Turizem d.d., ki združuje kapacitete Hoteli Palace in Hoteli Morje, trži pa se pod blagovno znamko LifeClass. Z dolgoletnim poslovnim sodelovanjem pa smo si pridobili ekskluzivo pri kongresnem centru in hotelskim kompleksom St. Bernardin, Krka Zdravilišče Strunjan, Hotel Tartini, Hoteli Piran, Hotel Marita in Marina Portorož.

 


Taxi Piran - Limousine Service, Piran Slovenia

  Telefon: 00386 (0)31 730 700  /  E-mail: info@bevk.si

 

 

 

 
 

         Apartmaji Bevk

         Prevozi koles in kolesarjev


Aerodrom Portorož
na robu slikovitih solin, leži vsega 5 km od letovišča. Je tretje mednarodno letališče v Sloveniji, kjer najdete odlično restavracijo, duty free shop, letalsko šolo, letalski klub ter šolo padalcev. Sprejme lahko vse vrste letal pod VFR in IFR pogoji, teže do 25 ton. Zaradi izredno ugodnega podnebja, ki ne pozna ne megle, ne ledu pa je tudi idealen za šolanje motornih pilotov, tudi na letalih lokalne letalske šole in letalskega kluba.

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana
je največje letališče v Republiki Sloveniji. Zaradi centralne lege igra pomembno vlogo tako v transportnem sistemu države kot v turistični industriji. Odlična lega na križišču evropskih transportnih poti pa prispeva tudi k velikemu pomenu Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana v mreži ključnih evropskih regionalnih letališč.

Letališče Trst Ronchi
se nahaja 33 km iz Trsta blizu znanega ladjedelniškega mesta Monfalcone (Tržič). Letališče Trst Ronchi je znano predvsem po nizko cenovnem letalskem prevozniku RyanAir, z redno pevezavo Trst - London STN.

Letališče Benetke
Glavno letališče Benetk se imanuje Marco Polo. Od železniške postaje Venezia Mestre vozijo do letališča in nazaj mestni avtobusi (ACTV) na liniji št. 15. Letališče Treviso je znano predvsem po tem, da tam pristajajo letala Ryanair.

Letališče Celovec
se nahaja približno 8 km vzhodno od centra Celovca in ima tudi svoj izhod z avtoceste A2. Letališče Celovec ima dobre mednarodne povezave tudi preko nekaterih nizkocenovnih letalskih družb. Zaradi bližine je dobro izhodišče za potovanja iz in v Slovenijo.
Letališki informacijski center obratuje vsak dan od 5:30h do 23:30h. Tel.: +43 / (0) 463 / 41500; Fax.: +43 / (0) 463 / 41500 -236; E-pošta: info@klagenfurt-airport.at

Letališče Gradec/Graz
Najboljše izhodišče za dostop do letališča je glavna železniška postaja v Gradcu, Graz Hbf. Z nje vozijo avtobusi do letališča in nazaj. Druga možnost pa je, da na železniški postaji Lipnica (Leibnitz) prestopite na lokalni vlak, ki ima postanek tudi na postajališču pri letališču, ki je neposredno ob železniški progi Maribor–Gradec. Tudi do Gradca so vlakovne povezave iz Slovenije zelo pogoste. Poleg tega so ugodne tudi cene potovanja z vlakom, še posebno, če uporabite ponudbo Regio AS. V tem primeru lahko kupite enotno vozovnico, s katero lahko potujete tudi z avtobusom do letališča. Več informacij dobite na spletni strani graškega letališča www.flughafen-graz.

Letališče Dunaj/Wien
Iz Ljubljane prek Celja in Maribora se lahko do Dunaja in nazaj odpeljete s kar šestimi vlaki. Z vlaki iz Slovenije se pripeljete na postajo – Wien Meidling. Od tu je vsakih 30 minut na voljo avtobusna povezava (ÖBB Wienna Airport Lines).

Letališče München
Do letališča München se odpeljete z vlakom iz Ljubljane prek Jesenic in Salzburga. Med Ljubljano in bavarsko prestolnico vsak
dan vozi šest parov vlakov, od tega trije direktni, med njimi tudi nočni vlak Lisinski s spalnikom. 

 

Copyright 2011 / Vse pravice zadržane - Taksi Piran / Apartments Piran Slovenija, Bogdan Bevk / Izjava o zasebnosti / Kaj so piškotki?

  http://www.taxi-piran.com/
  http://www.apartments-piran.com/

TAKSI PIRAN: O podjetju / Prevozi na letališča - airport transfer / Izleti, potovanja / Ponudbe / Rezervacije / Vozni park / Prevozi koles in kolesarjev / Kontakt / Vtisi potnikov / Piran / Portorož / Izola / Koper
APARTMAJI BEVK:
Apartmaji na Marxovi ulici / Apartmaji na Prežihovi ulici / Apartma na Levstikovi ulici / Cene / Rezervacije / Lokacija / Kontakt / Knjiga vtisov / Dogodki na Obali / Prevozi koles in kolesarjev / Vreme / Piran / Portorož / Izola / Koper /

 http://www.taxi-piran.com/   http://www.apartments-piran.com/   http://www.taxi-transfer-airport.com/

Izdelava Studio Intera